Bij de aankoop van een huis bepaalt je financiële situatie je mogelijkheden.

Wij geven je inzicht in de dingen die voor jou van belang kunnen zijn en leggen je verschillende mogelijkheden voor. Denk hierbij aan:

- wat te doen als je huidige hypotheek hoger is dan de waarde van je huis?

- wat zijn de consequenties als je je hypotheek wijzigt of omzet naar een andere vorm?

- waar moet je op letten als je voor het eerst een hypotheek afsluit en wat komt er allemaal bij kijken?

- hoe werkt het financieren van een nieuwbouwwoning of een verbouwing ?

Het doorspreken van je financiële situatie is een vast onderdeel wanneer we samen met jou je huis verkopen of een nieuwe woning aankopen. Het kan ook je woonwens zijn om per maand niet boven een bepaald bedrag uit te komen zodat je geld over houdt voor andere dingen die je belangrijk vindt. We bespreken dit met elkaar en bekijken hoe we hiermee om kunnen gaan.

Voor een uitgebreider hypotheekadvies verwijzen we je graag door naar het specialisten team van Huis & Hypotheek Veenendaal (onafhankelijk en erkend hypotheek- en verzekeringsadvies). Zij vergelijken het aanbod van meer dan 30 banken en nemen ook jouw vertrouwde bank (bv. Rabobank, ING, ABN AMRO) daarin mee.
Klik hier voor een afspraak
 

Wellicht heb jij al een aanbod van jouw bank ontvangen, ook dan is het interessant om vrijblijvend met Huis & Hypotheek Veenendaal om tafel te gaan. Dat kan bij jouw thuis, maar ook bij ons op kantoor. Zo’n eerste adviesgesprek en eerste berekening is gratis. Wellicht is er toch een lagere rente mogelijk en/of zijn er voor jouw juist gunstigere voorwaarden. Dit kan je op termijn geld en onnodig risico besparen. Huis & Hypotheek geeft je hierin inzage en transparantie, zodat je vervolgens de voor jou zo goed mogelijke keuze kunt maken.