Vorige | Volgende

Burgemeester van den Boschstraat 4 Amerongen

Deze woning is verkocht

Omschrijving

PERCEEL GESCHIKT TE MAKEN VOOR ONTWIKKELING BOUW VRIJSTAANDE WONINGEN

Vermelde vraagprijs betreft een MINIMUMPRIJS om een bieding uit te brengen!

Klaassen Daalmans regiomakelaars B.V. heeft de opdracht om deze voormalige gemeentewerf, gelegen op één van de mooiste plekken van oud Amerongen, aan de rand van de uiterwaarden van de Nederrijn, te verkopen.

Om u een compleet beeld te geven van dit te ontwikkelen terrein hebben wij naast de foto’s van het terrein ook een video opname bijgevoegd om de locatie en directe omgeving weer te geven.

VOOR INFORMATIE EN DE AANWEZIGE STUKKEN IS AANMELDING VIA EMAIL info@kd-makelaars.nl VERPLICHT.
Hierna krijgt u toegang tot een eigen Move account.

Het perceel is geschikt te maken voor de ontwikkeling van drie vrijstaande woningen.

Wij willen u namens de verkoper uitnodigen om een bieding uit te brengen op het GEHELE TERREIN INCLUSIEF DE HUIDIGE AANWEZIGE OPSTALLEN. KOPER DIENT ZELF TE SLOPEN EN BOUWRIJP TE MAKEN. Een bieding op een gedeelte van het terrein is ongeldig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De locatie is via de provinciale wegen in ongeveer 10 tot 15 minuten autorijden verbonden met de A12 (Utrecht-Arnhem). Ook met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar; er zijn goede busverbindingen richting Doorn, Driebergen, Zeist, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Rhenen en Wageningen.
Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Het NS-station van Maarn (15 min rijden met de auto en 35 minuten per fiets) en Intercity station Veenendaal-De Klomp (circa 15 minuten met de auto) zijn goed bereikbaar.
Het bijzondere aan deze ontwikkellocatie is dat het terrein grenst aan het uiterwaarden van de Nederrijn op korte afstand van Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en in het historische deel van Amerongen is gelegen.

HUIDIGE SITUATIE:
Het ter inschrijving aangeboden terrein betreft een voormalige gemeentewerf met hierop een bestaande bedrijfsruimte met kantoorfunctie en enkele losse opstallen. Het terrein is overwegend verhard.
De ontwikkel locatie is kadastraal bekend als: Gemeente Amerongen, D, nummer 6617, groot 1.944 m2.
De ontsluiting van deze drie (bouw)kavels dient plaats te vinden over de huidige toegang tot het terrein. Ook ligt op deze toegang een erfdienstbaarheid voor de voorgelegen aanwezige bestaande woning welke niet tot de verkopen locatie behoort. Voor twee naastgelegen woningen wordt bij notariële overdracht door de behandelend notaris nog rechten van overpad gevestigd.

BESTEMMING
Het perceel is bestemd als Wonen S1 en Tuin. Het perceel ligt binnen beschermd dorpsgezicht. Op dit terrein zijn drie kavels ingetekend waar vrijstaande woningen op gebouwd kunnen worden.


N.B.
Op één van deze kavels rust een (voorwaardelijke verplichting); een bouw- en sloopverbod in verband met de aanwezigheid van een kerkuil, waardoor hier vooralsnog NIET gebouwd kan worden.
Voor een uitgebreide omschrijving van de bebouwingsmogelijkheden wordt verwezen naar het bestemmingsplan: ruimtelijkeplannen.nl

VERKOOPPROCES
Inschrijving: De sluiting van de inschrijving is op 8 november om 12:00 uur.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de “Voorwaarden verkoop per inschrijving”.

Gunning: De gunning van het verkochte zal geschieden conform de “Voorwaarden verkoop per inschrijving”.
Overeenkomst artikel 5.8 behoudt de verkoper zich het recht voor het object niet te gunnen.
Kosten: De kosten ter zake de verkrijging van het verkochte zijn voor rekening van koper. Levering van het perceel is belast met 10,4% overdrachtsbelasting. Er kan niet gekocht worden met een financieel (of ander) voorbehoud en het gehele perceel dient in één keer te worden afgenomen door koper. De wettelijke bedenktijd van drie dagen (artikel 7:2 BW) is op deze verkoop niet van toepassing. Overige voorwaarden en restricties zijn opgenomen in de stukken in de koopovereenkomst in het Move dossier.
Garanties: Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

PLANNING BEZICHTIGINGSDAGEN
• Start verkoop 20 september 2023.
• Sluiting inschrijving 8 november 2023 om 12:00 uur.
• Bekendmaking gunning: verkoper streeft ernaar om uiterlijk vrijdag 24 november 2023 te beslissen of gunning plaatsvindt.
• Inspectie en levering binnen 6 maanden na gunning.

Om een goede indruk van de locatie te krijgen kunt u op de navolgende tijdstippen de locatie bezichtigen:
• Maandag 2 oktober 2023 10:00-12:00 uur
• Dinsdag 3 oktober 2023 15:00-17:00 uur
• Donderdag 5 oktober 2023 09:30-11:00 uur
• Vrijdag 6 oktober 2023 10:00-12:00 uur

LOCATIE BURG. JHR. H. VAN DEN BOSCHSTRAAT 4, AMERONGEN
Het perceel is fraai gelegen in het historische deel van Amerongen nabij het centrum van Amerongen. De omliggende bebouwing en omgeving bestaat uit grondgebonden woningen in een landelijke omgeving. aan de achterzijde ligt de straat het Zandvoort waar vandaan de uiterwaarden per voet direct bereikbaar zijn.
De voorzieningen in Amerongen zijn op loopafstand gelegen.
Amerongen is een dorp dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Deze gemeente is in 2006 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg. De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt circa 50.000 inwoners en het plaatsje Amerongen heeft circa 5.500 inwoners.
Het schilderachtige dorp Amerongen is een pareltje op de Heuvelrug. Het is prachtig gelegen tussen de Rijn met haar uiterwaarden en de uitgestrekte bossen. Het gevarieerde landschap van bos en heide heeft veel te bieden voor hen die zoeken naar rust en natuurschoon. Wandelend door het dorp vind je oude straatjes met boerenhuizen, monumentale panden, leuke restaurants, galeries en winkeltjes. De roemrijke historie rond de tabakscultuur vind je overal in het dorp terug.
Kasteel Amerongen is bij veel mensen bekend en is bijna het gehele jaar door toegankelijk met zijn prachtige tuinen.
De Amerongse berg behoort tot het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Een geweldige omgeving om heerlijk te wandelen en fietsen.

Naast natuurschoon biedt Amerongen ook andere voorzieningen, recentelijk uitgebreid met de nieuwbouw van project Allemanswaard. Er zijn o.a. meerdere basisscholen, sportverenigingen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Amerongen ligt centraal in het land nabij uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem en verder. Daarnaast is er een goede openbaar-vervoersverbinding voor handen.

Voor meer informatie zie:
Nationaalpark-utrechtseheuvelrug.nl en voor de digitale gemeentegids zie Gemeenteutrechtseheuvelrug.nl

PARKEREN
Parkeert dient op eigen terrein gefaciliteerd te worden.

MILIEU EN OVERIG
Diverse onderzoeksrapporten zijn beschikbaar;
DE INHOUD VAN DE RAPPORTEN ZIJN TOEGANKELIJK EN BEREIKBAAR NA AANMELDING VIA FUNDA EN HET VERKRIJGEN VAN EEN MOVEACCOUNT.

Verkoper aanvaart geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest en of andere milieuschadelijke stoffen voortvloeien.

CONTACTGEGEVENS
Voor verkoopvoorwaarden, inschrijfvoorwaarden en overige beschikbaar gestelde informatie kunt u zich aanmelden via Funda. Vervolgens krijgt u toegang tot uw eigen MOVE-account.

Vragen n.a.v. de inhoud van dit project kunt u schriftelijk stellen via:
- Klaassen Daalmans regiomakelaars te Amerongen, info@kd-makelaars.nl.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing
In aanbouw
nee

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
1944 m²
Perceel
1944 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amerongen D 6617
Oppervlakte
1944 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Burgemeester van den Boschstraat 4 Amerongen

naar Burgemeester van den Boschstraat 4 Amerongen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object