Klaassen
Daalmans
Makelaars

verbindt woonwens met woning

KLAASSEN DAALMANS REGIOMAKELAARS helpt je bij het realiseren van je woonwensen.

Je zoekt een huis dat voldoet aan je wensen en financiële mogelijkheden. En je wilt je woning voor een mooie prijs verkopen. Of je nu je eigen woning verkoopt of een andere woning koopt: je komt voor belangrijke keuzes te staan.

Wij begeleiden je bij die keuzes. We gaan met je in gesprek zodat we kunnen ontdekken hoe jouw ideale woonomgeving eruit ziet. Wat vind je fijn aan je huidige woning, en waar moet je nieuwe huis aan voldoen? In welke omgeving wil je wonen en welke voorzieningen zijn belangrijk voor jou?

Om jouw woonwensen scherp te krijgen, laten we je vertellen en stellen we onverwachte vragen. Je mag van ons creatieve, realistische en doordachte oplossingen verwachten.

Een droomhuis gevonden? Naast jouw enthousiasme en emoties zetten wij de rationele kant. We bewaken je belangen en zorgen ervoor dat alle informatie op tafel komt die nodig is om een goed en beargumenteerd bod te doen. Zo zorgen we voor een gestructureerd aan- of verkooptraject met een optimale uitkomst voor jou.

Woongenot is wonen in een huis dat past bij je wensen, levensfase en budget. Daarom brengen wij jouw woonwensen in kaart en koppelen dit aan onze kennis van de woningmarkt en (binnenkort) beschikbare panden.

Dit doen we zowel bij de verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van je nieuwe huis, want het hangt allemaal samen:

  • De verkoopstrategie voor je huidige huis bepaalt je budget en tijdspad voor je nieuwe huis.
  • De pluspunten van je huidige huis wil je terugzien in je nieuwe woning.
  • De wensen die aanleiding zijn om te verhuizen moeten vervuld worden in je nieuwe woning.

Jij hebt unieke woonwensen en wij realiseren die. Samen met jou.

We zijn actief in de regio Amerongen (Utrecht) en Wijchen (Gelderland). Vanuit deze vestigingen bemiddelen we bij aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een bouwkundig rapport, taxaties en vrijblijvend advies over hypotheek en verzekeringen.

Neem contact op
NVM
Funda
Nwwi
VastgoedCert
NVM BOG
Funda in Business