Vorige | Volgende

Holleweg 12 AMERONGEN

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Omschrijving

Uw eigen Droomwoning realiseren?
Bouwkavels op toplocatie als deze zijn zeldzaam en in de huidige markt nauwelijks te koop.
In een groen gedeelte van Amerongen mogen wij u een fantastisch gelegen bouwperceel te koop aanbieden. De Holleweg is een brede laan die wordt gekenmerkt door veel groen, rust, ruimte en een verscheidenheid aan bebouwing.
Vanaf dit adres is het eenvoudig mogelijk te wandelen, te fietsen en te recreëren in nationaal park Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden langs de Nederrijn.

Deze riante bouwkavel geeft u de mogelijkheid uw eigen bouwplan en vrijstaande droomwoning te realiseren binnen de door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug gestelde eisen en voorschriften.

Het perceel is 865 m² groot en is nu bebouwd met een opstal van 622 m³ inhoud en een woonoppervlak van 152 m².

Bijzonderheden:
- Via de website ruimtelijkeplannen.nl, kunt u eenvoudig het bouwvlak en het bestemmingsplan inzien voor de mogelijkheden op deze kavel;
- De bestaande opstal wordt verkocht met de clausule “as is, where is”, ouderdomsclausule, mogelijke aanwezigheid van asbestclausule en niet zelf-bewoningsclausule. Bij nieuwbouw is koper zal verantwoordelijk voor sloop van deze opstal.
- Aansluitkosten voor gas, water en elektra zijn voor rekening van koper.
- De woning ligt in de directe nabijheid van bossen, (basis)scholen, winkels en diverse verbindingswegen naar Veenendaal,
Arnhem/ Wageningen, Driebergen- Zeist en Utrecht.

Het schilderachtige dorp Amerongen is een pareltje op de Heuvelrug. Het is prachtig gelegen tussen de Rijn met haar uiterwaarden en de uitgestrekte bossen. Het gevarieerde landschap van bos en heide heeft veel te bieden voor hen die zoeken naar rust en natuurschoon. Wandelend door het dorp vind je oude straatjes met boerenhuizen, monumentale panden, leuke restaurants, galeries en winkeltjes. De roemrijke historie rond de tabakscultuur vind je overal in het dorp terug.
Kasteel Amerongen is bij veel mensen bekend en is bijna het gehele jaar door toegankelijk met zijn prachtige tuinen.
De Amerongse berg behoort tot het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Een geweldige omgeving om heerlijk te wandelen en fietsen.
Naast natuurschoon biedt Amerongen ook andere voorzieningen, recentelijk uitgebreid met de nieuwbouw van project Allemanswaard. Er zijn o.a. meerdere basisscholen, sportverenigingen en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Amerongen ligt centraal in het land nabij uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem en verder. Daarnaast is er een goede openbaar-vervoersverbinding voor handen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
865 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amerongen
Sectie
D
Perceel
2600
Oppervlakte
865 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Holleweg 12 AMERONGEN

naar Holleweg 12 AMERONGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object